Elisa Oyj

Elisa Oyj on johtava suomalainen verkkoyhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman digitaalisia palveluita ja tietoliikennepalveluita. Elisa Oyj:n asiakaskuntaan kuuluu sekä yksityis- että yritysasiakkaita, ja sen palvelut kattavat langattomat ja kiinteät tietoverkot, digitaalisen viihdepalvelun, pilvipalvelut, IoT-ratkaisut, tietoturvapalvelut ja monet muut.

Elisan perustamisvuosi on 2000, kun kaksi suurta puhelinoperaattoria, Radiolinja ja Saunalahti, yhdistyivät. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja sillä on noin 4 800 työntekijää. Elisa Oyj:n päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro, mutta yrityksellä on myös toimintoja Venäjällä ja Norjassa.

Verkkopalveluja ja viihdettä

Elisan strategia on keskittynyt tietoverkkopalveluihin ja digitaaliseen viihteeseen. Yhtiö on investoinut merkittävästi verkkoteknologiaan, kuten 5G-verkkoon, joka avaa uusia mahdollisuuksia yrityksille, kuluttajille ja yhteiskunnalle. Elisan 5G-verkko kattaa jo suurimman osan Suomesta, ja se on yksi maailman nopeimmista ja luotettavimmista verkoista. Vertailujen mukaan Elisa liittymät ovat kilpailukykyisiä Suomessa.

Lisäksi Elisa Oyj on kehittänyt IoT-ratkaisuja, jotka mahdollistavat esimerkiksi teollisuusyrityksille uusia tapoja tehdä liiketoimintaa.

Elisa Oyj:n digitaalisen viihteen palvelu, Elisa Viihde, on yksi Suomen suosituimmista viihdepalveluista. Elisa Viihde sisältää televisio-ohjelmia, elokuvia, sarjoja, urheilua ja suoratoistopalveluita. Elisa Viihde -sovellus mahdollistaa myös digitaalisten sisältöjen katsomisen missä ja milloin tahansa.

Elisan pilvipalvelut ovat myös merkittävä osa sen liiketoimintaa. Pilvipalveluiden avulla yritykset voivat tallentaa ja jakaa tietoa turvallisesti ja tehokkaasti. Elisan pilvipalvelut ovat suosittuja erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa.

Kestävän kehityksen edelläkävijä

Elisa Oyj on myös sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin. Yhtiön tavoitteena on esimerkiksi saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2025 mennessä ja vähentää hiilidioksidipäästöjä 80 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Elisa Oyj on myös aloittanut useita ympäristöystävällisiä projekteja, kuten kierrätyskampanjan.

Elisa Oyj:n arvoja ovat muun muassa asiakaslähtöisyys, innovatiivisuus, vastuullisuus, rohkeus ja yhdessä tekeminen. Yritys panostaa paljon henkilöstön koulutukseen ja kehittämiseen, jotta se voi tarjota parhaat palvelut asiakkailleen. Elisa Oyj onkin saanut useita tunnustuksia hyvästä työpaikkakulttuuristaan ja henkilöstöjohtamisestaan.

Elisa Oyj on menestyvä yritys, joka onnistuu yhdistämään asiakaslähtöisyyden ja innovatiivisuuden. Yhtiön multiantennitekniikka ja 5G-verkkoteknologia ovat omiaan parantamaan suomalaisten yritysten kilpailukykyä, ja sen laaja valikoima digitaalisia palveluita on suomalaisille kuluttajille tärkeä osa arkea. Elisa Oyj:n sitoutuminen kestävään kehitykseen on myös esimerkillistä, ja yhtiön monipuolinen ja osaava henkilöstö on yksi sen suurista vahvuuksista.