Fiskars

Fiskars on suomalainen yritys, joka on erikoistunut monipuolisiin tuotteisiin, joilla tehdään arjen askareista helpompia. Yhtiön perusti vuonna 1649 Peter Thorwöste nimellä Fiskars Bruk, mutta varsinaisesti Fiskars nimi käyttöön otettiin vasta vuonna 1832. Nykyisin Fiskars on tunnettu etenkin keittiöveitsistään, saksistaan ja puutarhatyökaluistaan. Yhtiön brändi symboloi ympärivuotista parempaa kotia ja Fiskars tuotteiden käyttökokemus kannustaa ihmisiä toteuttamaan käytännöllisyyden ja kauneuden yhdistäviä ideoitaan.

Laatua ja kestävyyttä

Fiskarsin tuotteet ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Yhtiö onkin siirtynyt uusien innovaatioiden, tarkempaan suunnitteluun ja materiaalien kehittelyyn. Fiskarsin onnistuminen perustuu yhtiön kykyyn kehittää ainutlaatuisia tuotteita, joilla on korkea tekninen osaaminen ja ainutlaatuinen muotoilu.

Yrityksen tuotevalikoima on muuttunut huomattavasti vuosien saatossa. Yhtiö on esimerkiksi laajentanut valikoimaansa uusille markkinoille, kuten toimistotarvikkeille, työkaluille ja askartelutarvikkeille. Tulevaisuudessa Fiskarsin tavoite on pitää kasvava ympäristövaikutus minimissä erilaisilla vastuullisilla ratkaisuilla.

Fiskarsin kilpailuedut perustuvat laajaan tuotevalikoimaan, asiakaslähtöiseen palveluun ja vankan kokemuksen kautta saavutettuun brändiin. Fiskars onnistuu pitämään kilpailuedun vahvana kehittämällä jatkuvasti uusia ja parannettuja tuotteita, jotka tuovat kuluttajalle lisäarvoa.

Fiskarsin toiminta on vahvasti sidoksissa kestävään kehitykseen. Yrityksellä on yli 350 vuoden kokemus liiketoiminnasta ja sen ympäristövaikutukset ovat suuret. Yritys onkin ottanut ympäristövastuunsa vakavasti ja se on sitoutunut vahvasti pitämään vastuullisuuden mukana kaikissa prosesseissaan. Fiskarsin tavoitteena on jatkaa kestävää kehitystä tulevaisuudessa ja löytää uusia tapoja lisätä yrityksen ympäristöystävällisyyttä.

Moderni ja merkityksellinen yritys Suomesta

Fiskarsin tulevaisuuden visio on pysyä merkityksellisenä ja vaikuttavana suomalaisena yrityksenä. Yhtiön tavoite on edelleenkin tarjota laadukkaita, kestäviä ja innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät elämästä hieman helpompaa ja mukavampaa. Fiskars haluaa olla myös aktiivinen yritys kestävässä kehityksessä ja yhteiskunnallisesti merkittävä toimija.

Fiskarsin toimintaa voi kuvailla moderniksi, vastuulliseksi ja uudistuvaksi. Yritys on malliesimerkki suomalaisesta innovaatiosta ja muotoilun huippuosaamisesta. Fiskars tuotteet tarjoavat kuluttajille käytännöllisyyttä ja iloa pitkäksi aikaa. Yhtiö on onnistunut pitämään kilpailuetunsa suurena ja sen tulevaisuus näyttää valoisalta.

Fiskarsin menestyksen salaisuus on toiminnan jatkuva kehittäminen ja yksiin tuumailu. Yhtiö uskoo yhteistyöhön ja pitkäaikaisen suhteen luomiseen asiakkaiden kanssa. Fiskarsin menestykseen vaikuttaa paitsi laadukkaat tuotteet, myös oikea asenne ja perinteet, jotka säilyvät yrityksen ytimessä pitkään.

Fiskars on siis Suomen suurimpia yrityksiä, joka on onnistunut laajentamaan toimintaansa globaalisti hyvin. Yhtiön ympäristövastuulliset toimet ovat olleet esimerkillisiä, ja Fiskarsin halu tarjota maailmanlaajuisia kestävän kehityksen ratkaisuja tuotemainonnassa, on antanut yritykselle vedot tulevina vuosina. Fiskarsin tavoitteena on jatkaa innovatiivisten ja vastuullisten tuotteiden kehittämistä, jotka ovat käytännöllisiä ja kauniita yhtäaikaisesti – tästä syystä kuluttajat ympäri maailmaa ovat luottavaisia Fiskarsin tuotteisiin.