Reima

Reima on suomalainen lastenvaatteiden valmistaja ja yksi Suomen suurimmista tekstiilialan yrityksistä. Yritys perustettiin vuonna 1944 ja se on kasvanut valtavasti vuosien varrella. Reiman tavoitteena on valmistaa laadukkaita, kestäviä ja turvallisia lastenvaatteita kaikkiin sääolosuhteisiin.

Yrityksen perustajan, Aarni Remeksen motivaatiota liiketoiminnan aloittamiseen ei tarvinnut hakea kovin kaukaa. Toinen maailmansota oli täydessä vauhdissa ja Reimsellä oli tehtävänsä suojella pienten lasten jalkoja sodan loputtua, kun talvi- ja jalkakävelykengät olivat harvassa käytössä olevien materiaalien takia. Hän alkoi kehitellä innovatiivisia lämmittimiä ja vuorikenkiä, ja hän päätti, että tämä oli alue, jolla hän halusi jatkaa työtään myös sodan jälkeen.

Vaatteita lapsille

Reima valmistaa lastenvaatteita vauvoille, taaperoille ja koululaisille, ja sen tuotevalikoima sisältää kaikenlaista ulkoiluvaatetusta, kuten takit, housut, jumpsuitit ja haalarit. Reima käyttää vain parhaita mahdollisia materiaaleja, mikä takaa sen, että vaatteet kestävät kovassakin käytössä. Yrityksen tuotteet on suunniteltu sopimaan erilaisiin sääolosuhteisiin, jotta lapset voivat ulkoilla huoletta ja turvallisesti.

Lapsen näkökulmasta ulkoilu on yksi elämän parhaista asioista. Reima haluaa tukea tätä näkökulmaa ja antaa lapsille mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja liikkumisesta aina kun mahdollista. Yrityksen tavoitteena on myös lisätä tietoisuutta ympäristöstä ja ekologisuudesta, ja Reima pyrkii huolehtimaan ympäristöstään mahdollisimman hyvin. Sen tuotteissa käytetään paljon kierrätettyjä materiaaleja sekä materiaaleja, jotka ovat vähintäänkin ympäristöystävällisiä.

ReimaGO

Reimalla on oma ReimaGO-toiminto, joka on lasten aktiivisuusranneke. Ranneke rekisteröi liikkeen ja antaa tähtiä sen mukaan, kuinka aktiivisia lapset ovat olleet päivän aikana. Tämä aktiivisuus lisääntyy usein, kun lapset ovat ulkona leikkimässä, ja ReimaGO:n avulla vanhemmat voivat seurata lastensa aktiivisuutta ja innostaa heitä liikkumaan vieläkin enemmän. Toiminto on suosittu myös koulupäivän aikana, sillä siinä on työskentely-toiminto, joka antaa lapselle palautetta, kuinka tuottavasti hän on oppitunnilla.

Reimalla on myös oma appi, jonka avulla lapset voivat tarkastella edistymistä ReimaGO:ssa. Appissa on tietoa myös Reima-tiimistä, jonka tehtävänä on muun muassa testata uusia tuotteita ja jakaa niistä kokemuksiaan. Reimalla on myös oma blogi, jossa vanhemmille annetaan neuvoja lasten vaatteiden valinnassa ja hoidossa.

Reima yrityksenä

Reiman kasvu on ollut huimaa. Yritys myy nykyään tuotteitaan yli 70 maassa, ja sen vuosittainen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Yhtiön liikevaihto on kasvanut viime vuosina erinomaisesti, ja sen kannattavuus on erittäin hyvä. Reima on yksi Suomen tunnetuimmista tekstiilialan yrityksistä, ja se on saanut useita palkintoja erinomaisesta palvelustaan ja laadukkaista tuotteistaan.

Reimaa voidaan pitää yhtenä Suomen menestyneimmistä yrityksistä, sillä se on onnistunut luomaan menestyksekkään brändin, joka on tärkeä osa suomalaista yrityskulttuuria. Se on myös onnistunut kasvamaan maailmanluokan yritykseksi ja jatkuvasti kehittämään uusia innovaatioita, joilla helpotetaan lasten elämää ja lisätään heidän aktiivisuuttaan.

Reima on hieno esimerkki yrityksestä, joka kehittää innovatiivisia ja kestäviä tuotteita. Yritys perustuu vahvaan arvopohjaan, joka korostaa lasten terveyttä ja turvallisuutta sekä ympäristöä ja ekologisuutta. Reimalla on edelleen pitkä matka kuljettavanaan, mutta sillä on vahva usko tulevaisuuteen, ja se jatkaa työskentelyä entistä parempien lastenvaatteiden valmistamiseksi ympäri maailmaa.