Tuntitili

Tuntitili on yksi Suomen vanhimmista edelleen aktiivisena olevista lainavertailuista. Palvelu on perustettu vuonna 2011 ja vuonna 2021 se juhli 10-vuotissyntymäpäiviään.

Tuntitili esittelee erilaisiin käyttökohteisiin soveltuvat lainat. Pääasiassa sivustolla on kuluttajille tarkoitettuja lainavaihtoehtoja, mutta myös yritykset on huomioitu.

Tuntitili.fi

Suomen kattavin data

Tuntitili on erityisen suosittu, koska se tarjoaa avointa dataa eri lainavaihtoehdoista. Palvelun käytetyin ominaisuus onkin lainavertailu, jossa käyttäjät voivat vertailla eri lainantarjoajien lainatuotteita aina 100 eurosta 60000 euroon asti.

Myös helppokäyttöisyys on ollut palvelun valtteja, vuodesta toiseen.

Kattavan datan lisäksi palvelusta löytyy ajankohtaisia vinkkejä talouden raha-asioiden hoitamiseen. Artikkelien avulla on pyritty tuomaan esille erilaisia vaihtoehtoja rahoitusmarkkinoilta.

Täysin suomalainen

Palvelu on rakennettu täysin suomalaisin lihas- ja ajatusvoimin. Palvelua ylläpitää tänä päivänä kotimaisessa omistuksessa oleva Holla Online Oy.

Palvelu halutaan pitää kotimaisena, jotta se palvelee parhaalla mahdollisella tavalla käyttäjiään, laadusta tinkimättä.

Kenelle?

Palvelu on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille suomalaisille, jotka tarvitsevat rahoitusta pienempiin tai suurempiin hankintoihin. Tuntitilin avulla rahoitus hankintaan on löydettävissä edullisemmin.

Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja rahoitus ylläpitoon saadaan lainantarjoajilta. Vaikka rahoitus saadaan lainantarjoajilta, on sivustolla esitettävä data puolueetonta ja lainantarjoajien datasta koostettua.