Haenyt.fi

Haenyt.fi on suomalainen palvelu, jonka avulla löydät helposti ja nopeasti rahoitusratkaisun käyttöösi. Palvelu on suunnattu kaikille suomalaisille, jotka haluavat vertailla eri lainavaihtoehtoja ennen päätöksentekoa.

Palvelu julkaistiin vuonna 2016 ja seuraavana vuonna, Suomen 100-vuotis juhlavuotena, Haenyt.fi saavuttikin järkkymättömän kansansuosion Suomessa.

Haenyt.fi

Haenyt.fi:ssä voit hakea tarjouksia monenlaisista lainatuotteista sekä kuluttajille että yrityksille. Palveluntarjoajia on useita kymmeniä, joten löydät varmasti sinulle sopivimman vaihtoehdon. Voit myös vertailla eri palveluntarjoajien hintoja ja ominaisuuksia, jolloin saat helposti selville, mikä palvelu tai tuote sopii juuri sinulle.

Palvelun avulla kuluttajat voivat löytää edullisen 500 – 60000 euron lainan käyttöönsä. Yrityksille on tarjolla isompia rahoitusvaihtoehtoja.

Yrityslainat nostaneet suosiota

Vaikka Haenyt.fi on alun perin kilpailuttanut pääasiassa kuluttajille tarkoitettuja rahoitusratkaisuja, ovat yrityksille suunnatut rahoitusratkaisut nostaneet suosiotaan. Haenyt.fin kautta kilpailutettu yrityslaina onkin yksi suosituimmista rahoitusvaihtoehdoista yrityksille tänä päivänä. Oikeanlainen rahoitus onkin tärkeä tie onnistumiseen yrityksille.

Yritysten on mahdollista saada jopa 5 miljoonan euron rahoitus palvelun kautta.

Lainatuotteina yrityksille on tarjolla yrityslainan lisäksi yrityslimiittiä sekä laskurahoitusta. Kaikkien näiden kilpailutus onnistuu yhdellä hakemuksella.

Helppo ja nopea käyttää

Haenyt.fi on helppo ja käyttäjäystävällinen palvelu. Voit hakea tarjouksen haluamastasi lainatuotteesta yhdellä hakemuksella. Palvelu suosittelee sinulle sen jälkeen eri palveluntarjoajia, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman. Voit myös lisätä vertailtavaksi useampia palveluntarjoajia ja näin saada kattavamman kuvan eri vaihtoehdoista.

Haenyt.fi auttaa sinua myös silloin, kun olet epävarma siitä, mikä palvelu tai tuote sopii juuri sinulle. Palvelua voi käyttää täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumusta. Näin saat paremman käsityksen siitä, mikä tuote sopii sinulle parhaiten.

Täysin ilmainen palvelu

Haenyt.fi:n käyttäminen on täysin ilmaista, eikä sinun tarvitse rekisteröityä palveluun. Voit hakea tietoa ja vertailla eri vaihtoehtoja ilman sitoumuksia. Voit myös olla varma siitä, että saat aina ajankohtaista ja luotettavaa tietoa. Haenyt.fi:ssä on käytössä kattava seurantajärjestelmä, jolla varmistetaan, että tiedot ovat aina ajan tasalla.

Haenyt.fi on erittäin hyödyllinen palvelu jokaiselle, joka haluaa kilpailuttaa eri lainapalveluiden hintoja. Palvelu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimman lainavaihtoehdon ja säästät samalla aikaa ja vaivaa. Haenyt.fin käyttäminen on helppoa ja ilmaista, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla palvelua seuraavan kerran, kun tarvitset tajouksen erilaisista lainatuotteista.