Joulupukin pajakylä

Joulupukin pajakylä on Lapissa sijaitseva viehättävä jouluinen kohde, joka tarjoaa unohtumattoman matkailuelämyksen kaikenikäisille. Tämä joulupukin kotipaikka on todellinen talvilomailijan unelma. Alue sijaitsee Rovaniemen kaupungin ja Napapiirin välissä, ja se kattaa yli 20 000 neliömetrin pinta-alan.

Joulupukin pajakylässä on paljon tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Joulupukin pajakylän suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu tietenkin itse joulupukki.  Voit vierailla pajakylän tehdasalueella tai katsella joulupukin rekeä, joilla hän kuljettaa lahjojaan ympäri maailmaa.

Vieraile porojen luona

Jos haluat elävän jouluelämyksen, vieraile porojen parissa. Voit ruokkia poroja, ottaa kuvia ja jopa ajaa porovaljakolla kokeneiden opaskusienien ohjaamina. Lämmin mehu ja pikkusuolaiset tarjoavat pienen tauon hauskanpitoon.

Paljon ostosmahdollisuuksia

Joulupukin pajakylässä on mahdollista tehdä myös ostoksia ja muistaa kotiin viemisiksi ystävillesi ja perheillesi kaikkia lahjatavaroita, joita alueella on tarjolla. Joulupukin pajakylän alue on täynnä erikoistuotteita ja paikallisia tavaroita, jotka ovat täydellisiä matkamuistoja. Voit löytää niin joulukoristeita, leluja, vaatteita kuin muitakin erikoistuotteita.

Jääbaari

Jos ajatus kylmästä joulusta ei ole sinun juttusi, voit vierailla lämmitetyssä Ice Barissa, jossa käynti on kuin kävely jäähallissa. Tämä mukava ja rento tunnelma on täydellinen paikka ottaa pieni tauko kylmästä säästä ja jättää mieleenpainuva muisto tälle ainutlaatuiselle matkalle. Ice Barissa tarjoillaan kuumia ja kylmiä juomia, joita voit nauttia jään ympäröimässä miljöössä.

Joulupukin pajakylä on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Se on todellinen Lapin ihmemaa, jossa on paljon tekemistä ja näkemistä kaikille lomailijoille. Joulupukin pajakylän viehättävä tunnelma sekä laaja valikoima aktiviteetteja ja nähtävyyksiä tekevät siitä erinomaisen valinnan lomakohteeksi.