Suunto

Suunto on Suomessa perustettu yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja ulkoiluvarusteiden valmistukseen. Yrityksen juuret ulottuvat aina 1930-luvulle saakka, jolloin Suunto aloitti kompassien valmistuksen. Yrityksen perustamisvuosi on 1936. Suunto on ollut Amer Sports Oyj:n tytäryhtiö vuodesta 1999. Vuosien varrella yritys on kasvanut ja laajentunut, mutta tehtävänä on edelleen tuottaa laadukkaita tuotteita, jotka auttavat ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan.

Arvot, strategia ja visio

Suunnon filosofia on yksinkertainen: tarjota ihmisille työkalut, jotka mahdollistavat entistä paremman suorituskyvyn. Suunnon kelloissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, korkealuokkaiset materiaalit ja huippuluokan teknologia. Suunto on erityisen tunnettu sykemittareistaan, joiden avulla urheilijat voivat seurata sykkeen lisäksi myös muita tärkeitä suorituskykyyn liittyviä tekijöitä, kuten askelmäärää, poltettuja kaloreita ja unen laatua.

Suunnon sykemittarit on suunniteltu kestämään kovaa rasitusta ja äärimmäisiä olosuhteita. Niitä käyttävät ammattiurhelijat ympäri maailmaa, mutta ne sopivat yhtä hyvin myös harrastajakäyttöön. Suunnon mittarit ovat myös helppokäyttöisiä ja intuitiivisia, mikä tekee niistä erinomaisia arkipäivän harjoittelusuoritusten seurantaan.

Suunto ei ole pelkästään sykemittareiden valmistaja. Yritys tarjoaa myös sukellustietokoneita, joita käyttävät kaiken tasoiset sukeltajat merenalaisissa seikkailuissaan. Sukellus on vaativa laji, jossa turvallisuus on ehdottoman tärkeää. Suunnon sukellustietokoneissa yhdistyvät luotettava teknologia ja helppokäyttöisyys, jotta sukeltajilla on mahdollisimman turvallinen ja onnistunut kokemus.

Suunnon tarjoamat ulkoiluvarusteet ovat myös laadukkaita, kestäviä ja suunniteltu kestämään mahdollisimman rankkoja olosuhteita. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi ranteeseen kiinnitettäviä kompasseja ja GPS-laitteita sekä vaatteita ja varusteita, kuten rinkkoja ja makuupusseja.

Suunto on erittäin pidetty ja arvostettu yritys urheilijoiden ja ulkoilman ystävien keskuudessa. Yrityksen tuotteita käyttävät esimerkiksi suunnistajat, triathlonistit, maastopyöräilijät ja sukeltajat. Suunto on myös yhteistyössä useiden tunnettujen urheilijoiden kanssa, joiden kanssa kehitetään jatkuvasti uusia ja entistä parempia tuotteita.

Suunto haluaa olla mukana tukemassa ihmisten aktiivista elämäntapaa. Yritys pyrkii tarjoamaan laadukkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita, jotka auttavat ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa. Suunto onkin erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat seurata suorituksiaan tarkasti ja saada niistä enemmän irti.